Ambasadori ai limbii române


Distinşi oaspeţi,
În calitate de organizatori şi gazde ale acestui mare eveniment vă urăm un călduros „Bun venit!” şi vă dorim să preţuiţi aceste momente unice din viaţa voastră, aici, la malul Mării Negre.
Dragi elevi, misiunea voastră este una foarte grea şi provocatoare, dar şi foarte frumoasă, aceea de a rămâne ambasadorii acestei „cărţi de nobleţe” care este limba română.
Sunt convinsă că această Olimpiadă reprezintă momentul în care veţi trăi cel mai frumos sentiment intelectual, acela al satisfacţiilor rezultate din munca şi talentul vostru şi că veţi încerca necontenit să urcaţi treptele valorice, „ca să vedeţi foarte departe” (C. Brâncuşi).
Stimaţi profesori, vă felicit pentru remarcabila performanţă de a participa la etapa internaţională a Olimpiadei de limbă, comunicare şi literatură română şi sunt convinsă că în spatele reuşitelor stă o muncă titanică, dar realizată cu pasiune, vocaţie şi dăruire.
Vă doresc ca la această Olimpiadă să existe numai câştigători, ca visele voastre să devină realitate şi să aveţi parte numai de realizări remarcabile!
Mult succes!